Er du telemarks neste 

sangtalent?

Bli med i konkurransen!

ALTI Brotorvet er på jakt etter gutter og jenter i alderen 8–25 år som liker å synge –  enten det er hjemme på rommet, på scenen foran publikum eller på Tiktok og Youtube.

Av alle innsendte bidrag velges det 10 finalister. Disse finalistene får produsert sangen sin i profesjonelt lydstudio og er med i konkurransen om å vinne 3.000 kroner!

Video og sang blir publisert her på Brotorvettalent.no når finalistene er valgt ut. Alle kan stemme på den sangen de liker best, og det gjelder å få flest mulig stemmer! ALTI Brotorvet, Radio Grenland og Telemarksavisa vil promotere videoene i alle sine kanaler.

Påmelding

Fyll ut skjema og legg inn link eller last opp videosnutten av sangen du ønsker å fremføre. Husk å lese konkurransereglene. 

Vilkår: Dine personopplysninger blir kun samlet inn for å motta link til videoen. Dine data er trygge hos oss, og vil ikke bli delt med andre. Ved å sende inn opplysningene samtykker du til at Alti Brotorvet, TA og Radio Grenland mottar dine personopplysninger. De behandles kun av Brotorvet, TA og Radio Grenland, deles ikke med andre og slettes når prosessen er avsluttet. Opplysningene du sender med skjema blir behandlet avPowr sine Privacy Policy og  Terms

Slik kan du også melde deg på:

Send videosnutten på e-post til Radio Grenland på post@radiogrenland.no.

Merk eposten med “Brotorvet sangtalent 2021

Premier

DE 3 BESTE VINNER GAVEKORT PÅ ALTI BROTORVET

 

Førsteplass:

  3.000,-

Andreplass:

  2.000,-

Tredjeplass

1.000,-

påmelding

Ikke vent!

Påmeldingsfrist er 7. august.
Send inn ditt bidrag allerede i dag!

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Konkurranseregler

Alle under 18 år må ha samtykke fra foreldre/verge. Deltagere i konkurransen samtykker også til at bilder/videoene blir promotert i reklamehenseende i alle våre (Alti Brotorvet, TA og Radio Grenland ) kanaler.

Topp 3 deltagere forplikter seg til å stille opp på en til to opptredener på Alti Brotorvet i 2021.

Påmeldingsfrist er 7. august.
Finalister blir valgt innen 14. august.

Disse finalistene blir kontaktet, med tanke på produksjon av sang i profesjonelt lydstudio i perioden 14. august til 1. september. Finalistene må ha anledning til innspilling i denne perioden.

Vinneren bli presentert under Barnas Superhelg på Alti Brotorvet i September 2021.

Konkurransen arrangeres i samarbeid med: